4Season Golf er i gang igjen

Publisert: 26. oktober 2021  |  Siste artikler

Selv om snøen ikke har kommet til Kragerø enda, så er kuldegradene ikke så langt unna.  

Innendørs sesongen 20/21 var veldig vellykket og jeg håper at tilbudet vil friste i vinter også.  Simulatoren er satt opp i samme lokaler på Kalstad og lite er forandert fra i fjor, rent praktisk. 

Det er dog noen endrigner fra Trackman sin side. 

Først og frems anbefaler jeg at dere laster ned Trackman Golf appen. Ved å lage en profil her vil dere via mobiltelefonen kunne logge rett inn på programmet ved å bruke en QR- kode. Ved å gjøre dette vil dere kunne få all data rett inn på telefonen og kan koble dere opp mot andre trackman simuliatorer over alt i verden. 

Det vil også være turneringer tilgjengelig globlalt.  Det vil si at om du ønsker å teste evnene mot andre golfere verden over, så vil dette være mulig. Trackman har satt opp en turneringsliste gjennom sesosongen (skal prøve å få denne opp i lokalene).

Det vil bli satt opp informasjon etterhvert inne i lokalene. Skulle dere lure på noe, så er det bare å kontakte meg via messenger eller telefon.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK hvis du godtar dette Les mer om cookies og personvern her